Natuur Wandelen

Macro’s maken kan nog is tegen vallen.

0
Please log in or register to do it.

Een van de dingen die ik leuk vind met fotograferen is het maken van macro’s., Een stil leven van dichtbij waarbij je dan uiteindelijk in de foto veel details kan terug vinden. Dus geregeld lig ik op de grond op zit ik in een kansloze hoek om een foto te maken zoals ik het wil en bedoel. Zo hier ook bij. Op een gegeven moment zat ik met mijn camera zo dichtbij dat mijn lens vuil werd van het onderwerp en zelfs contact maakten met elkaar. Doekje erbij en oplossen maar weer maar het geeft wel aan hoe dicht bij ik probeer te zijn. Binnenkort gaat dit gebeuren met zeer kleine figurantjes maar dat gaan jullie vanzelf wel zien.

Buytenpark wandelingetje voor de rust.
Neufchâteau - Avontuurlijke Fiets ( en wandel ) route.

Geef een reactie